Re-treat yourself!

Vill du också ändras på cellnivå?
BE THE LIGHT – betyder du är ditt bästa jag.

Jag kanaliserar ren energi för ditt eget inre helande och växande. 

Boka 1h behandling 650kr

Jag har även Vibrationsmedicin 1 essens 200kr/st
Kosttillskott, hör dig för
AuraSoma Oljor och pomandrar.
Meditationsskivor m.m.

Jag samarbetar med näringsterapeuter, alternativa läkare och några av de bästa företagen jag hittat för att ge kroppen ren näring, och stödja vårt eget inre helande system. 

Vår kropp kan återskapa, helas och balansera sig själv om vi ger den ren näring, detta är grunden till all hälsa. Mat är medicin. Jag vill ta ansvar för att ge alla som önskar mera kunskaper om vad som faktiskt finns att tillgå just nu på planeten.

Många av oss upplever för mycket stress i sitt system. Att magen inte vill fungera som den ska, att vi inte sover bra, att det är svårt slappna av, kroppen värker, vi får många, många symtom och biverkningar av näringsbrist. De allra flesta av oss är medvetna om att vi behöver mera kosttillskott.

Men vad ska vi äta? Är vi experter på exakt vad för vitaminer och mineraler vi behöver – hur mycket eller litet, osv. Det finns en djungel av olika piller och preparat. För mig är det viktigt att ge kroppen det som är mest naturligt, och att det är min egen kropps inneboende läkande förmåga – min kropp som bestämmer, vad som behövs, när det behövs och var det behövs….

Det finns några produkt tillverkare som faktiskt upptäckt hur vi når kroppen på cellnivå, med ren näring, och låter kroppen själv avgöra vad som behövs, när, och hur mycket – genom den senaste forskningen i kombination med bl.a. ayurveda. 

Det kostar ingenting att lära sig mera. Och jag vill med mina 30 minuter ge dig olika valmöjligheter till bättre hälsa – sedan är det bara upp till dig. Allt är inte för alla, men då vet du iallafall vad du kan välja.

Jag tror att vi är många som gärna vill må bra, som förstår att vi behöver förändring. Det här är mitt sätt nå dig som vill vara med och göra skillnad – först för dig själv, och för planeten, och sedan kanske för andra. Jag tror att ju mer vi hjälps åt, desto mera gott kan vi göra tillsammans.

lenithachair

Stationsgatan 46, Luleå

Du kan boka in dig på 60min healing eller 30 min gratis hälsokonsultation om du ringer eller messar mig på 070-2804255 för kosttillskott.

Anmäl dig här