Om oss

 

Lenitha Hedqwist

Undervisar i Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga, GAIA Healing och GAIA Meditation.

Lenitha har undervisat sedan 1996 – med nära 25års erfarenhet i bagaget av lära ut verktyg för inre växande. Min önskan är att du får mera kontakt – ökad vägledning, kreativitet och kärlek tillgänglig. och att du höjer din energi, på cellnivå – i balans med jordens helande process.


Camilla Bondareva

Undervisar i Vinyasa Yoga.

Yoga vinyasa, lunchklass

En mjuk, flödande yogaklass där andning och rörelse är sammanlänkade. Passar dig som gillar omväxling, lika mycket som dig som mest vill komma ner i varv. Vi rör oss mellan sittande, stående och liggande utifrån vår egna utgångspunkt, med gott om tid att utföra positionerna. 

Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs för att delta. 

Camilla Bondareva

För mig handlar yoga om rörlighet och styrka, men lika mycket om tid för introspektion – att stanna upp, lyssna inåt och bli mer medveten om hur omgivningen påverkar mig. Jag inspireras av naturens och årstidernas skiftningar, vilket återkommer tematiskt i mina klasser. Jag vill ge dig som deltar tillfälle att stanna upp, lämna vardagen bakom dörren till yogarummet och en möjlighet att hitta mer balans i kropp, sinne och själ – på mattan såväl som utanför den. 


Carolina Sevä

Undervisar i Ashtanga Yoga

För mig handlar yoga om att stärka kropp och sinne och leva mer utifrån acceptans och kärlek till mig själv och på så sätt även till andra. Jag vill att mina elever ska få uppleva fullt fokus på nuet genom andningen och asanas och acceptera allt som händer på mattan, ibland går det upp och ibland går det ner, men allt är ok. Lämna all prestation utanför rummet, känn kärlek, ljus och glädje på mattan.


Maria Revholm

Undervisar i Ashtanga Yoga & utövar Traditionell Kinesisk Medicin samt är Ört och medicinkvinna.

Undervisar i Ashtanga Yoga & är akupunktör och arbetar inom konceptet kinesisk medicin med bl.a örter, koppmassage, moxibustion. Maria har också arbetat många år som lärare/pedagog.

Ashtanga är kanske mer för dig som vill få in mer yang, rörelse i din kropp. Yogan är ett fantastiskt verktyg för att hjälpa dig att skapa balans och harmoni i livet för kropp, själ och sinne.

Yogan med andningstekniken för dig in i ett meditativt tillstånd, i rörelse, där du har koncentrationen inåt och på din träning. Varje rörelse gör något med dina inre organ, inre processer och funktioner och hjälper dig att släppa oönskade blockeringar. Med regelbunden träning kommer du att känna att du blir starkare, smidigare med ett inre lugn som följer dig i din vardag. Tålamod, acceptans och kärlek till dig själv tar dig vidare i din träning. Du är där du är och kommer dit du ska när du ska.

Mitt intresse och fokus är i den traditionella kinesiska medicinen och filosofin som erbjuder ett koncept i helhet för din läkning och friskvård.
  


Angelica Nyström

Undervisar i Ashtanga Yoga & Yoganidra

För mig tillhandahåller yogan ett andningshål i vardagens höga tempo. Yoga är en livsstil för mig men också ett sätt att bli starkare fysiskt och mentalt. Jag har en förhoppning om att kunna inspirera dig till att faktiskt prioritera dig själv och viktigt för mig är även att du hittar din egen väg till välmående. Lyssna inåt när du befinner dig på mattan men också i vardagslivet


Nina Medin-Olofsson

Undervisar i Yin yoga & Mindfullness, The Work & ger behandlingar i Shiatsu

“Yinyogan är en lugn och vilsam yogaform. Den passar alla. Den är en blandning av hatha-yoga, kinesisk medicin och mindfulness meditation. Det är en yogaform som handlar om att stanna upp och möta det som händer i oss med närvaro och omsorg om oss själva. Med mjukhet både i kropp och tanke. Den är avkopplande, återhämtande och samtidigt energigivande. Vi ligger och sitter länge (2-5 min) i varje position. Vi töjer och stärker djupt liggande strukturer som leder och bindväv. Det stärker också meridiansystemet som i sin tur balanserar upp hela kroppen. Passen är för dig som vill hitta ett inre lugn och stabilitet samt få tillgång till mer kraft och energi. “