Om meditation

Meditation

Det finns många olika sätt att vända sig inåt. Att meditera betyder att VARA i KONTAKT med DITT INNERSTA. 

Jag undervisar guidade meditationer. På klassen sitter eller ligger du ner. Se till att vara varm och ha sköna kläder du känner dig avslappnad i. Gärna tjocksockar och en extra schjal eller filt med.

Jag ser min uppgift som din meditationslärare att ge dig verktyg för att själv kunna sitta ner en stund, närhelst du sedan önskar. Jag ser det som min uppgift att varsamt leda dig tillbaka till din egen källa – där du hämtar kraft.

Det är min övertygelse att alla föds med förmågan att meditera – att vara – i kontakt – med oss själva. Men ibland distraherar vi oss själva – lyssnar på andra, – anpassar sanningen efter normer och det kollektiva medvetandet, och ibland glömmer jag bort att först fråga mig själv, vilken väg jag behöver ta?

Meditation är ett sätt att komma hem i sig själv, bli mera närvarande och uppmärksamt kunna höra, förstå och lära känna sig själv och det SJÄLEN önskar förmedla.

Det är ett sätt att påminna sig själv om att vara MERA kärleksfull – på alla plan, med sig själv – och med det – också med andra.

Intuitiva förmågor är ett resultat av att sammanlänka din logiska sida med den kännande delen. Att förena tanke och känsla. Meditation kan vara ett sätt att göra just det. Intuitiva förmågor, vårt inre språk kan ha många olika uttryck.. därför undervisar jag också med olika tekniker genom guidning; visuellt, bildligt seende, emotionellt – eller via kroppsförnimmelser, eller mentalt – via insikter.

Vi GÖR alla detta redan, men meditationen kan hjälpa dig finna lugnet så att det blir mera TYDLIGT. Att du HÖR, SER och FÖRSTÅR. 

Genom accepterande och kärlek kan meditationen ge dig tillbaka kraft, balansera och stimulera kroppens eget helande, öppna sinnen och stimulera kreativiteten att flöda igen.

Meditation är en del i vad jag undervisar på GAIA kurserna, där går vi djupare in i vårt innersta arbete – att på energiplan förstå hur vi medvetet skapar vår egen verklighet.

En initiation gör att vi lättare finner kontakt och  medvetet kan börja öppna upp för att höra och följa våra intuitiva förmågor på allvar.

Varmt välkommen du också.

lenithachair

Meditation fredagar Stationsgatan 46

Varje fredag 16.30-17.30 kan du komma på meditation med mig. 

Anmäl dig via formuläret nedan eller smsa mig på 070-2804255

Anmäl dig här