Gratis hälso konsultationer 30 minuter

Jag samarbetar med näringsterapeuter, alternativa läkare och några av de bästa företagen jag hittat för att ge kroppen ren näring, och stödja vårt eget inre helande system. 

Vår kropp kan återskapa, helas och balansera sig själv om vi ger den ren näring, detta är grunden till all hälsa. Mat är medicin. Jag vill ta ansvar för att ge alla som önskar mera kunskaper om vad som faktiskt finns att tillgå just nu på planeten.

Jag har genom egen erfarenhet upplevt hur vi genom dagens kosthållning, speciellt som mångårig vegetarian, upplevt att näringen i våra frukt, grönsaker och bär blir allt mindre – och som resultat blir det allt svårare att äta sig naturligt till en hälsosam kropp. 

Jag – som ändå levt ett utifrån hälsosamt liv, fick kronisk inflammationstillstånd, med kronisk värk som resultat, tappade håret, hade myrkryp i benen så jag inte kunde sitta, stå, gå eller sova, magen fungerade inte, huden blev en mardröm, och jag hade humörsvängningar, tröttheten kändes oöverkomlig, depressioner avlöste varandra. Mitt liv kändes ganska tungt kort sagt. Jag var redo lägga min karriär som yogini på hyllan. Den berömda väggen var ganska överhängande. 

Idag är jag en helt annan person, och jag fortsätter mitt inre helande och läkande dag för dag. Jag är mera den person jag vet att jag vill och är innerst inne. Min energinivå är hög, jag lever under samma stress, men jag kan hantera livet i mera balans och jag väljer varje dag att ge mig själv god näring – och jag har full tillit till att min egen kropp helar sig och reparerar sig på det sätt som jag mår bästa av. Vi kan säga jag och mina celler är i kontakt varje dag. Och vi är lyckliga tillsammans. 

För mig är det tydligt att vi står inför ett stort vägval, vi måste hjälpa jorden bli ren och hel – och återskapa sin naturliga balans. Men innan det har skett – behöver vi, varje person också göra samma sak. Vi behöver få i oss mera ren näring på cellnivå så att kroppens eget helande system kan ge oss optimal hälsa och återskapa balans.

Många av oss upplever för mycket stress i sitt system. Att magen inte vill fungera som den ska, att vi inte sover bra, att det är svårt slappna av, kroppen värker, vi får många, många symtom och biverkningar av näringsbrist. De allra flesta av oss är medvetna om att vi behöver mera kosttillskott.

Men vad ska vi äta? Är vi experter på exakt vad för vitaminer och mineraler vi behöver – hur mycket eller litet, osv. Det finns en djungel av olika piller och preparat.

För mig är det viktigt att ge kroppen det som är mest naturligt, och att det är min egen kropps inneboende läkande förmåga – min kropp som bestämmer, vad som behövs, när det behövs och var det behövs….

Det finns några produkt tillverkare som faktiskt upptäckt hur vi når kroppen på cellnivå, med ren näring, och låter kroppen själv avgöra vad som behövs, när, och hur mycket – genom den senaste forskningen i kombination med bl.a. ayurveda. 

Jag berättar gärna mera för dig om detta i en konsultation. Där kan vi titta på olika möjligheter för dig att få en starkare grund att stå på från cellnivå.

Det kostar ingenting att lära sig mera. Och jag vill med mina 30 minuter ge dig olika valmöjligheter till bättre hälsa – sedan är det bara upp till dig. Allt är inte för alla, men då vet du iallafall vad du kan välja.

Jag tror att vi är många som gärna vill må bra, som förstår att vi behöver förändring. Det här är mitt sätt nå dig som vill vara med och göra skillnad – först för dig själv, och för planeten, och sedan kanske för andra. Jag tror att ju mer vi hjälps åt, desto mera gott kan vi göra tillsammans.

lenithachair

Stationsgatan 46, Luleå

Du kan boka in dig på 30 min konsultation om du ringer eller messar mig på 070-2804255.
Jag har oftast tid fredagar och måndagar ta emot dig, men det finns övriga tider.
Lokalen ligger i källaren på Stationsgatan 46, ingång från gården, första dörren ner till höger. Ring om du inte hittar.

Anmäl dig här