– Helg GAIA Luleå

Meditation & Energiarbete
GAIA initiering

5-7 April

Meditation ger dig ökad medvetenhet, förstärkt intuitiv förmåga och en klar kontakt med ditt inre. Detta ökar ditt välbefinnande, sänker stress och gör dig mer lycklig och harmonisk.

Vid en initiering får du en högre klarare kanal direkt uppkopplad till den energi som du valt – vi har fri vilja att jobba med olika energier och frekvenser – samt på kursen lär du dig ge och ta emot energi – balansera upp ditt energisystem och öva på att läsa av auran och förstå hur intuitionen fungerar. 

GAIA är en nyare frekvens av REIKI, kopplad samman med allt det som sker just nu på jorden. GAIA är moder jords energi. Eternal Light heter systemet med alla energier från bl.a. alla planeterna. Det inkluderar jobba med det vita brödraskapet, de uppstigna mästarna, samt många nya höga energier som vi har fått möjlighet att kanalisera just nu för det allra högsta bästa goda. Du kan läsa mera om GAIA på www.heartsong.eu

Shimara Kumara är grundare av detta healingsystem och hon finns i Devon – England, där hon äger och driver ett stort kloster och producerar olika slags helande verktyg, bl. a energimedicin såsom Bach Flower remedies, Lightbody-  och Angel/innerchild Essences.
Lenitha har varit elev hos Shimara i över 20-år. 

lenithachair

Laxgatan 17A, Svartöstaden

Fre 5 April: 17.45-20.00
( OBS Inpuls lokaler ) Du är välkommen på meditationen innan klass 16.30-17.30

Laxgatan 17A- portkoden får du av mig på fredag
Lör 6 April:
 14.00-18.00
Sön 7 April: 09.00-13.00

Kostnad kurs: 2.000 kr, inklusive en Angel Essence (värde 200kr )
Swish på 070-2804255
Du kan använda friskvårdsbidrag, få kvitto, eller jag kan skicka en faktura.

Anmäl dig här