Meditation på Inpuls i Luleå

Fredagar 16.30-17.30 Inpuls, Luleå

Meditation ger dig ökad medvetenhet, förstärkt intuitiv förmåga och en klarare, starkare kontakt med ditt inre. Detta ökar ditt välbefinnande, sänker effektivt stress, och gör dig mera balanserad som människa. 

Jag guidar dig med hjälp av olika tekniker. Visuellt, med sinnena eller kroppen ( andningen eller kroppsmedvetenhet tex. ) eller du kanske vill bara lyssna till min röst – och så småningen din egen röst, där du VET vad du behöver, vad som är rätt eller vad som känns bäst. 

Vi mediterar sittande och liggande på klassen, filtar, klossar och mattor finns på Inpuls, ta varma sköna kläder och gärna extra tjocka sockar om du har lätt för att frysa. 

Oavsett förkunskaper är du välkommen. 

För dig som vill förstå, balansera, fylla på och expandera din energi så kan du också gå en GAIA kurs. När man blir initierad brukar kontakten med den inre rösten förstärkas rejält, detta gör det sedan lättare att meditera. Meditation är grunden till allt energiarbete. Se GAIA helgkurs för mera info.  Jag kör mindre grupper allt eftersom folk anmäler sig, när jag har 3-5 deltagare kör vi en kurs. 

Varmt välkommen du också!

lenithachair

Tid, plats och kostnad

Du anmäler dig via www.inpuls.nu 
Du kan gå enstaka lektioner. 5-kort, 10-kort, eller autogiro. 

Anmäl dig här