Meditationsutbildning

Meditationslärare

Meditationslärare förberedande 8v kurs startar den 28/10-16/12
Pris; 3.500kr
Max antal; 8personer
Plats; Skeppsbrogatan 46
Tid; 17.30-20

GAIA meditation bygger på GAIA healing systemet Eternal Light.

Lenitha har guidat meditationer i många år och har arbetat med energier som healer sedan 1996. 

Den förberedande meditations lärare utbildningen handlar om att du själv skall hitta en rutin, metod och sätt för att meditera. Vi kommer spegla och lära oss av varandra i gruppen.  Ett ärligt inre växande behöver speglingar i det yttre. Vi behöver vara i kontakt med oss själva – och vara i den vardag vi möter.  

Vi kan växa otroligt mycket tillsammans. Alla har sitt eget sätt att resa inåt, och att hitta sin egen vägledning är ett spännande detektivarbete där vi växer i själen. Intuitiv förmåga är medfött hos oss alla. Kom ihåg att vi kan se i bilder, men även känna med kroppen, höra ord, meningar och musik, eller så kanske du bara VET, allt är lika starka vägar till intuitivt växande. Vi kan förfina och förstå bättre vilket språk själen kommunicerar med oss genom meditation. Genom stillhet, nyfikenhet och reflektiv process skapas självinsikt. Allt inre arbete behöver kantas av medkänsla och kärleksfullhet – att hjälpas åt stärker vårt inre – vi har alla behov av att få ge och ta emot i balans. 

Att acceptera, inkludera och omfamna allt vi är och hittar skapar större marginaler för din personlighet att expandera. 

På ett praktiskt plan så mediterar vi tillsammans, reflekterar och delar vi med oss av upplevelser – sätter ord på det inre flödet av kommunikation vi upplever. Sedan ingår också aktivt lyssnande och avslappningsövningar i kroppen. Hur kan jag sitta bekvämt, passar det mig bäst på morgonen – är det walking meditations som funkar – eller bastubad? 

I kursen ingår inspelat meditations material från min Healing Lärare som är grundare av GAIA Eternal Light systemet. Det finns 17 olika teman att välja mellan. Detta materialet är fint att börja med tills du själv hittar ett sätt att vända dig inåt som passar dig. 

Inga förkunskaper behövs. Vill du förfina och fördjupa kontakten med dig själv är du också varmt välkommen att göra en initiering – GAIA Healing Level 1. När man gör en initiering sätter man igång en process av renande och helande inåt, som underlättar kommunikationen mellan ditt medvetna själv och själen. 

Nästa GAIA 1 initiering är den 16-18/10. 

Vill du gå den 1-åriga utbildningen till GAIA meditationslärare behöver du gå en GAIA 1 initiering, det finns också en Level 2. 

GAIA meditation är i förlängningen också ett sätt att arbeta medvetet med energi. Vill du vara healer så är meditation ditt verktyg i vardagen, precis som din egen practise är verktyg i vardagen om du vill vara yogalärare. 

Hör gärna av dig om du har fler frågor. 

Varmt välkommen! 
Lenitha

lenithachair

Meditationslärare

Du betalar kursavgiften via Swish till Lenitha på 070-2804255, vill du ha faktura meddela bara detta. Friskvårdbidrag är möjligt.
Studenter har 25% rabatt.

Kontaktformulär