GAIA HEALING

20-22/9, sharing 24/9
25-27/10, sharing 29/10
22-24/11, sharing 26/11

Kurstider
Fredag 18.15-20.15
Lördag 13-17
Söndag 9-13
Sharing ( gratis ) 17-19.30, (symboler level 2 19.30-20)

GAIA HEALING
Vid en initiering får du en högre klarare kanal direkt uppkopplad till Eternal Light systemet. På kursen lär du dig ge och ta emot energi – balansera upp ditt energisystem och öva på att läsa av auran och förstå hur intuitionen fungerar. 

GAIA är en nyare frekvens av REIKI, kopplad samman med allt det som sker just nu på jorden. GAIA är moder jords energi. Eternal Light heter systemet med alla energier från bl.a. alla planeterna. Det inkluderar jobba med det vita brödraskapet, de uppstigna mästarna, samt många nya höga energier som vi har fått möjlighet att kanalisera just nu för det allra högsta bästa goda. Du kan läsa mera om GAIA på www.heartsong.eu

Shimara Kumara är grundare av detta healingsystem och hon finns i Devon – England, där hon äger och driver ett stort kloster och producerar olika slags helande verktyg, bl. a energimedicin såsom
Bach Flower Remedies, Lightbody Essences Angel/innerchild Essences
Aura Sprays, Oljor m.m.

Lenitha har varit elev hos Shimara i över 20-år och har fått inbjudan via Shimara att föra energierna vidare i detta underbara healing-system.

Steg 1 – GAIA är för ditt eget helande.
Steg 2 – GAIA är med symboler, och då kan du skicka energi, ta emot klienter och använda Eternal Light, GAIA som bas för att skapa ett eget helande rum för andra. 

Gratis “sharing” 
Här får du öva på att använda din intiutiva förmåga, och ge och ta emot energi – feedback på vad som händer är viktigt för att förstå din intuitiva sida – utveckla din egen speciella touch på och förstå hur du vill jobba som healer. 

OBS! När du blivit initierad i Level 1 eller 2 kan du besöka Shimara i England. Se Shimaras hemsida för övriga initieringar i Eternal Light systemets alla energier. Det inkluderar – Alla planeternas energier, Chakra energier och Lightbody energier m.m.

OBS! När du blivit initierad i GAIA Eternal Light kan du inte sedan gå fler initieringar hos andra healers – det betyder du väljer att arbeta genom den andra energin. Ditt val hedras på andra dimensioner.  Eternal Light GAIA energi är en inre process, där du gör en commitment att arbeta igenom allt det bagage som du behöver för att kunna arbeta med ljuset. Det är ett stort ansvar – och en stor gåva få arbeta direkt med de uppstigna mästarna.  Vi hedrar deras commitment till oss varje gång vi kallar in ljuset. Vi har fri vilja – och Eternal Light är “för det högsta bästa goda”. 

Invocation/åkallan att arbeta med energierna – den bön du gör i början och i slutet av en session innehåller; 
1) Jag ber om att få vara en klar kanal för de energier du behöver för ditt helande. För det högsta bästa goda.
2) Tack alla som arbetat med mig, genom mig och för att jag fått jobba med ditt helande. Må energin få gå till var det än behövs, när det än behövs, hur ofta som det behövs, och så länge som det behövs. För det högsta bästa goda.

Sharings kan du gå så ofta du önskar efter en initiering. Passa på fylla på med energi och få träffa likasinnade. 

Anmäl dig nedan
OBS! Minimum 3 Max 5 deltagare vid initieringen.

lenithachair

Lenitha Hedqvist, Laxgatan 17A, Luleå

Sharings är GRATIS, men anmäl dig via sms 070.2804255 så får du portkoden. 

Betala med swish vid första kurstillfället. Vill du delbetala är det möjligt. Faktura/kvitto meddela vid kursstart.

Anmäl dig här