GAIA HEALING

Initiering 26-28/7, 23-25/8
GRATIS Sharing 6/8 kl. 17-19

GAIA HEALING
Vid en initiering får du en högre klarare kanal direkt uppkopplad till Eternal Light systemet. På kursen lär du dig ge och ta emot energi – balansera upp ditt energisystem och öva på att läsa av auran och förstå hur intuitionen fungerar. 

GAIA är en nyare frekvens av REIKI, kopplad samman med allt det som sker just nu på jorden. GAIA är moder jords energi. Eternal Light heter systemet med alla energier från bl.a. alla planeterna. Det inkluderar jobba med det vita brödraskapet, de uppstigna mästarna, samt många nya höga energier som vi har fått möjlighet att kanalisera just nu för det allra högsta bästa goda. Du kan läsa mera om GAIA på www.heartsong.eu

Shimara Kumara är grundare av detta healingsystem och hon finns i Devon – England, där hon äger och driver ett stort kloster och producerar olika slags helande verktyg, bl. a energimedicin såsom
Bach Flower Remedies, Lightbody Essences Angel/innerchild Essences
Aura Sprays, Oljor m.m.

Lenitha har varit elev hos Shimara i över 20-år och har fått inbjudan via Shimara att föra energierna vidare i detta underbara healing-system.

Steg 1 – GAIA är för ditt eget helande.
Steg 2 – GAIA är med symboler, och då kan du skicka energi, ta emot klienter och använda Eternal Light, GAIA som bas för att skapa ett eget helande rum för andra. 

Gratis “sharing” 
Här får du öva på att använda din intiutiva förmåga, och ge och ta emot energi – feedback på vad som händer är viktigt för att förstå din intuitiva sida – utveckla din egen speciella touch på och förstå hur du vill jobba som healer. 

Anmäl dig nedan
OBS! Minimum 3 Max 5 deltagare vid initieringen.

lenithachair

Lenitha Hedqvist, Laxgatan 17A, Luleå

GAIA initiering
Fredag; 18.15-20
Lördag 13-17
Söndag 9-13

( Level 2 – även Sharing kl. 19-19.30 – symbolerna )

Sharings GRATIS, men anmäl dig via sms 070.2804255

Betala med swish, faktura/kvitto möjligt.

Anmäl dig här