– Ashtanga Yoga Inpuls

Ashtanga Yoga

Söndagar 16-17.15 Inpuls, Luleå

Ashtanga yoga öppnar lekfullt och nyfiket kroppens och sinnets alla möjligheter. Ashtanga Yogans alla asanas/rörelser bygger tillsammans med en aktiv andning upp kroppen, gör den mjuk, flexibel och stark. Med tiden kommer en känsla av att komma hem i ditt inre och mer kraft att möta allt i ditt liv.

Alla är inkluderade. Det finns plats för allas olikheter, allas resa, jag är väldigt glad om du kommer med mig och hittar ditt centrum – din yogapractise. Alla rörelserna anpassas efter din förmåga. När du lärt sig ordningen på rörelserna gör du sedan helt i eget tempo med personlig coachning från en lärare eller ber om hjälp av andra yogisar i lokalen. Hjärtat av en äkta yogatradition är kärlek, dedikation och närvaro.

Ashtanga Yoga är en klassisk yogatradition med rötterna i Indien. Yoga betyder att förena alla delarna av sig själv till ett. Meditation är att hitta sin egen inre visdom och expandera i medvetande.

Stora varma kramar och massa kärlek
Lenitha

lenithachair

www.Inpuls.nu

Du anmäler dig via Inpuls hemsida eller till deras reception. Du kan köpa 5-kort, 10-kort, gå enstaka lektioner eller betala för autogiro månadsvis m.m. Friskvårdsbidrag går bra att använda.

Anmäl dig här